Ponedjeljak, 10 Siječanj 2011 14:14

Politika kvalitete

Napisao
Ocjena
(0 Glas(a)ova)

Božjakovina d.d. na određen način, može se smatrati slijednikom, poljoprivrednog gospodarstva utemeljenog još u 13. stoljeću.
Osnovna djelatnost društva je poljoprivredna proizvodnja i prerada, organizirana u 4 radne jedinice:

1.RJ Ratarstvo i silosi
2.RJ Stočarstvo
3.RJ Vinski podrum
4.RJ Tvornica za preradu žitarica Bivita

Ovo dioničko društvo obavlja slijedeće djelatnosti: uzgoj i skladištenje ratarskih kultura kukuruz, pšenica, ječam, zob, uljana repica, soja, proizvodnja vina, octa i rakije, proizvodnja žitnih pahuljica i mlinskih proizvoda, proizvodnja stočne hrane, tov junadi.
Prepoznatljivom kvalitetom proizvoda i usluga nastojimo biti nositelj napredne poljoprivredne proizvodnje ovog kraja.
Poslovni uspjeh naše tvrtke zasniva se na postizanju punog zadovoljstva naših kupaca i potrošača, prepoznavanjem njihovih sadašnjih i budućih potreba, kao i pravovremenom isporukom kvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda odnosno kvalitetnih usluga.
Svjesni položaja i odgovornosti na tržištu, postizanje zadovoljstva potrošača, kao i ostalih zainteresiranih strana: vlasnika, zaposlenika, dobavljača i zajednice u kojoj djelujemo, nastojimo ostvariti kroz primjenu sustava upravljanja kvalitetom koji je uspostavljen i održavan prema zahtjevima norme ISO 9001:2008 i nadzorom nad zdravstvenom ispravnošću proizvoda, ostvaren kroz zahtjeve CodexAlimentariusa tj. HACCP sustava.
Svi zaposlenici, sukladno svojim odgovornostima, obvezni su poduzimati radnje za postizanje ciljeva društva i za zadovoljenje zahtjeva sustava upravljanja kvalitetom opisanih u dokumentaciji sustava.
Politika naše tvrtke ogledava se i u suradnji sa povezanim poduzećima Kutjevo d.d. i Đakovačka vina d.d., čime unapređujemo naš sustav upravljanja kvalitetom.

Pročitano 3623 puta Posljednja izmjena Četvrtak, 20 Srpanj 2017 11:39
© 2018 - 2019 Božjakovina d.d.