Graham brašno
Meljavom čitavog zrna pšenice dobiva se integralno pšenično brašno. U domaćinstvu je vrijedan sastojak domaćeg kruha, palačinki, biskvita, pizze. Trajnost brašna je 9 mjeseci ako ga čuvamo na suhom i hladnom mjestu. Najbolje je po otvaranju vrećice brašno presipati u staklenu ili drvenu posudu s poklopcem.
Punovrijedno, integralno brašno pšenice je jedan od najboljih izvora primarnih bjelančevina. Pšenične posije su bogate neprobavljivim vlaknima, sadrže malo masnoće, ali vitamina skupine B. U klici može biti i do 12% masnoće. U njoj se nalaze šećeri saharoza i maltoza.
Blagi okus zbog ''ljepljivih bjelančevina'' idealna za razna jela i pekarske proizvode, bogata vitaminom B1, provitamin A, fosfor, kalij.

Meljavom čitavog zrna pšenice dobiva se integralno pšenično brašno. U domaćinstvu je vrijedan sastojak domaćeg kruha, palačinki, biskvita, pizze. Trajnost brašna je 9 mjeseci ako ga čuvamo na suhom i hladnom mjestu. Najbolje je po otvaranju vrećice brašno presipati u staklenu ili drvenu posudu s poklopcem.
Punovrijedno, integralno brašno pšenice je jedan od najboljih izvora primarnih bjelančevina. Pšenične posije su bogate neprobavljivim vlaknima, sadrže malo masnoće, ali vitamina skupine B. U klici može biti i do 12% masnoće. U njoj se nalaze šećeri saharoza i maltoza.
Blagi okus zbog ''ljepljivih bjelančevina'' idealna za razna jela i pekarske proizvode, bogata vitaminom B1, provitamin A, fosfor, kalij.
