Ponedjeljak, 17 Siječanj 2011 08:57

Puding od zobenih pahuljica

Ocjena
(1 Glas(a)ova)
SASTOJCI:
  • 100 g BiVita zobenih pahuljica
  • 1 l jabukova soka,
  • 3 jabuke,
  • 2 žličice grožđica,
  • 2 žličice meda,
  • cimet u prahu,
  • integralne mrvice,
  • pinjoli (po želji),
  • maslinovo ulje,
  • sol.
Kuhajte pahuljice u jabučnom soku na vrlo laganoj vatri desetak minuta i kad ih skinete s vatre, dodajte med, jabuke oguljene i narezane na kriške, grožđice prethodno namočene u mlakoj vodi, prstohvat cimeta i soli.
Sve to ulijte u podmazanu i mrvicama posutu posudu za pečenje, po želji ukrasite pinjolima i pecite u pećnici na 180 stupnjeva oko pola sata.
Pročitano 2200 puta Posljednja izmjena Utorak, 02 Listopad 2018 09:23
© 2018 - 2025 Božjakovina d.d.